Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

Gerard Reiling Loodgietersbedrijf

voor al uw loodgieters- en installatiewerkzaamhedenStationsstraat 69b
6026CT Maarheeze

Telefoon:

0495-592508

E-mail:

Website:

KvK:

17121110
Social Media

Gerard Reiling Loodgietersbedrijf heeft niet opgegeven actief te zijn op LinkedIn, Youtube, Facebook, Twitter, Google+ of Pinterest.

Recensies


Buitengewoon slechte loodgieter. Eenvoudig lek aan stortbak van het toilet door val er tegenaan kon niet opgelost worden. Andere installateur deed dit in 2 minuten. Daarnaast had Reiling de slechte smaak om mijn partner toe te voegen dat mijn val wel veroorzaakt zou zijn door overmatig alcoholgebruik. Ik heb een neurologisch foutje waardoor ik niet altijd mijn evenwicht kan houden. En dan ook nog het lef hebben om ondanks de non-prestatie een nota te schrijven en deze nog aan te manen ook.
door: Pim op 15/10/14


Uw mening delen? Schrijf hier over uw eigen ervaring!

Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.